Coșul meu
Coșul este gol

Despre noi

EXCELENȚĂ ÎN TĂIȘURI

După mai mult de 11 ani de cercetare, studiu și practică în ascuțirea foarfecelor de tuns premium japoneze, am creat marca D O V A N.

  • Oferim industriei de profil foarfece și tăișuri customizate de mare precizie, personalizate în funcție de cererea si necesitatea fiecărui client.
  • Experiența de peste 18 ani în tuns, combinată cu viziunea si tehnica noastră în ascuțire ne ofera șansa de a înțelege și abordă cu precizie matematică tipurile de tăiș și tehnicile de tuns la care pot fi folosite.
  • Am avut onoarea să fim invitați în calitate de speakeri la congresul IBSA din 2020, unde ne-am remarcat prin metodologia noastră de ascuțire foarte exactă și performanțele deosebite ale tăișurilor noastre.
  • Folosim echipament dedicat și specializat pentru a putea ascuți sau modifica geometria si unghiul de atac al lamelor foarfecei.
  • Sponsorizăm competiții internaționale cât și competiții naționale, cum ar fi IPCC (International Precision Cutting Championship), RBSE(Romanian Barber Social Eduction)

Avem mii de clienți mulțumiți care apelează constant la serviciile noastre și am fi onorați să devii și tu clientul nostru.

First image of about us
#

Livrare gratuită

Livrare gratuită pentru toate produsele pe teritoriul României (Fan Curier standard)

#

Produse de calitate Premium și High-End

Calitatea produsului este scopul nostru principal

#

Garanție pe viață

Oferim o garanție pe viață împotriva defectelor de fabricație și pentru materiale

#

Consultanță gratuită

Te ajutăm să îți alegi modelul de foarfecă și tăișul care ți se potrivesc

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste aici