Coșul meu
Coșul este gol

Termeni și condiții

  • Acasă
  • Termeni și condiții

Accesarea și utilizarea site-ului www.dovan-scissors.com presupune acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor și condițiilor menționate mai jos. Pentru evitarea oricăror neânțelegeri, vă recomandăm citirea acestora înainte de utilizarea site-ului și plasarea unei comenzi.

PRODUSE

Produsele comercializate pe site-ul www.dovan-scissors.com sunt livrate pe bază de comandă sau precomandă. Prin imaginile de prezentare utilizate pe site se încearca reproducerea cât mai fidelă a produsului finit. Atragem însa atenția că, din varii motive, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

AUTENTIFICARE

Aveti posibilitatea, dacă doriți, să creați un cont pe site-ul nostru pentru a plasa ulterior comenzi mai rapid. Autentificarea se poate realiza prin crearea unui cont nou. Inregistrarea unui cont nou este foarte rapidă ți presupune completarea a trei campuri (Nume, adresă de e-mail, parolă). Păstrarea în siguranta a parolei de acces reprezintă responabilitatea dumneavoastră, consecințele oricarei activități desfățurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral. Sunteți de acord să ne informați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

COMENZI

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în și conțin TVA. Costul transportului este afișat în ultimul pas din procesul de efectuare a comenzii. După alegerea produsului/produselor dorite și selectarea atributelor pentru acestea (model, mărime, culoare, cantitate), se apasa butonul „Adaugă în coș”. Secțiunea Coș se află în colțul dreapta sus și poate fi vizualizată pe tot parcursul navigarii. Finalizarea comenzii se face prin completarea datelor personale în câmpurile marcate. Toate comenzile plasate în zilele lucrătoare (de luni până vineri) vor fi confirmate telefonic în maxim 48 de ore. După plasarea comenzii veți fi contactat telefonic de către un operator care va va solicita confirmarea comenzii. Pentru comenzile plasate în weekend, contactarea se va face începând de luni. Comenzile care nu pot fi confirmate telefonic nu vor fi onorate. Produsele comandate vor fi depuse la curier pentru livrare numai dupa confirmarea telefonică a comenzii din partea clientului. Conform legilor în vigoare, comanda făcuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si DOVAN INTERNATIONAL SRL și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă ca DOVAN INTERNATIONAL SRL se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă sa plăteasca contravaloarea comenzii. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar. Nu ne asumăm raspunderea pentru neplăcerile create de posibilitatea comandării unui produs pentru care stocul a fost epuizat. Vom face însă toate demersurile posibile pentru anuntarea indisponibilității unui produs comandat în cel mai scurt timp posibil (prin apel telefonic, mesaj telefonic sau e-mail). Prețul transportului este suportat de DOVAN INTERNATIONAL SRL în România.

CUM PLĂTESC?

Toate prețurile afișate pe site includ TVA. Plata se poate realiza prin ramburs sau online cu cardul bancar, în funcție de preferintele dvs. Datele completate de dumneavoastră sunt în siguranță, întrucât www.dovan-scissors.com nu are acces la datele dumneavoastră bancare. Preturile sunt exprimate în Ron și Euro includ TVA. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac ata în RON cît si EURO, la preferintele personale. Prețul afișat nu se poate modifica daca platile se realizază în limita acestor doua tipuri de monezi. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA și MASTERCARD.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va aparea pe extrasul de cont cu numele “Dovan-Scissors”.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

LIVRARE

Din momentul confirmării a comenzii plasate pe site, comanda va ajunge în posesia clientului în intervalul cominucat prin email sau telefonic. În situații exceptionale (de ex. lipsa stocuri, perioade ale anului aglomerate, etc) pot exista întârzieri suplimentare la livrare. Compania noastră apelează la serviciile de curierat furnizate de diverse companii pentru livrarea comenzilor. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru întârzierile la livrare, datorate furnizorului sau curierului. De asemenea, deteriorările, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului pană la destinatar cad în sarcina transportatorului.

Produsele pe care le-ati comandat de la Dovan-Scissors.com vor fi expediate prin Fan Curier in urmatoarele 1-3 zile lucrătoare.

GARANȚIE PE VIAȚĂ

Oferim o garanție pe viață pentru toate foarfecele DOVAN pentru materiale și împotriva defectelor de fabricație.

Garanția pentru foarfece nu include reascuțirea sau daunele cauzate de căderea pe jos a foarfecelor sau utilizarea lor greșită(păr murdar, tensiune incorectă, suprasolicitarea lamelor și a vârfului pe șuvițte groase), așa cum este detaliat mai jos.

Vă rugăm să rețineți că deteriorarea marginilor lamei foarfecelor prin ciobire, cădere,tensiune greșită , ascuțire incorectă de către o altă companie, întreținerea, curățarea sau îngrijirea foarfecelor dvs. cu substanțe chimice, autoclave, sterilizatoare, barbicide sau prin nerespectarea instrucțiunilor noastre de îngrijire nu este acoperită de garanție. Toate celelalte accesorii care vin cu foarfeca, nu fac obiectul garanției.

Garanția este eligibilă numai pentru defecțiunile producătorului și nu acoperă deformările și pagubele cauzate accidental prin întrebuințare greșită, folosire abuzivă, neglijență, reparații neautorizate sau uzură și rupere.

Garanția este nulă și neavenită, în cazul în care produsul a fost modificat în orice mod, inclusiv prin gravarea, redimensionarea sau repararea de către o terță parte, cum ar o altă persoană decât unul dintre specialiștii DOVAN.

Garanția nu acoperă deterioarea tăișului în timp. Ca în cazul oricărui obiect cu tăiș, cum ar fi cuțtie, cutere, lame bisturie, etc., acesta se va toci în urma întrebuințării

Recomandări de îngrijire a foarfecelor

Vă sfătuim să verificați, să curățați și să inspectați foarfecele după fiecare zi de utilizare. Curățarea acestora se face cu o lavetă/șervețel cu apă și săpun.

Pentru dezinfectare se va folosi exclusiv alcool sanitar(spirt). NU SE VOR FOLOSI autoclave, sterilizatoare, barbicide, etc. Acestea deteriorează metalul si componentele.

Pentru performanță maximă vă recomandăm să ne trimiteți foarfecele la service de cel puțin două ori pe an sau la fiecare 300-400 de tunsori. Servicarea periodică nu face obiectul garanției.

RETURNARE ȘI SCHIMB PRODUSE

Dacă, din diverse motive, nu sunteți multumiți de produsul achiziționat, îl puteți returna sau schimba în termen de 2 zile calendaristice de la data primirii comenzii. Metodă de returnare a produselor: Prin Curier rapid – colet fără ramburs în care se introduc datele contului în care se va face returul banilor Rambursarea sumelor se va face în cel mult 7 zile lucrătoare de la data primirii de către DOVAN INTERNATIONAL SRL a produsului returnat. În cazul schimbării produselor, trebuie să ne contactați înainte pentru a ne transmite informațiile legate de produsul pe care îl doriți schimbat precum și despre produsul cu care doriți să îl schimbați. Metoda de schimbare a produselor: Prin Curier rapid – colet fără ramburs (în momentul predării de către curier a noului produs, dumneavoăstră trebuie să îl restituiți pe cel comandat inițial). Pentru produsele aflate în PROMOȚIE (achiziționate deci la un preț redus față de prețul normal), schimbul cu un alt produs decat cel achiziționat inițial poate atrage costuri suplimentare însumand diferența dintre prețul întreg al produsului și prețul achitat de client în cazul în care produsul dorit pentru schimb nu se află și el în PROMOȚIE. ATENȚIE! Returnarea sau schimbarea produselor trebuie făcută în termen de maxim 2 zile calendaristice din momentul primiri comenzii plasate pe site-ul nostru. Produsele trebuie să fie în ambalajul original și să nu fie deteriorate în niciun fel. Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de către cumparator.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.

CONFIDENȚIALITATE

DOVAN INTERNATIONAL SRL se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul și adresa de e-mail. În momentul în care doriți să cumpărați online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare și modalitatea de plată. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către DOVAN INTERNATIONAL SRL numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

RESPONSABILITATE

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nicio responsabilitate în ceea ce priveste: • întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive (furnizarea de date eronate de livrare de către client, neconfirmarea la timp a comenzii)
• deteriorările, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar
• neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii de internet (ISP)
• conținutul sau natura site-urilor prin intermediul cărora un client ajunge în magazin
• informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:
a. produsul comandat nu este pe stoc
b. identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

DISPOZIȚII FINALE

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, făra a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste aici